Over ons

Lees meer over onze passie voor de zorg 

Samen bouwen aan betere zorg 

ATR Zorg is gespecialiseerd in begeleiding, persoonlijke verzorging, dagbesteding en huishoudelijk hulp.

Met ons team van gekwalificeerde zorgprofessionals zorgen we elke dag ervoor dat de kwetsbare in onze samenleving weer een betekenisvol leven krijgen. Dat betekent actief zijn in de zorg.

Actief in de zorg betekent voor ons meer dan alleen de schakel zijn tussen een zorgprofessional een opdrachtgever. Daar stopt het niet. Nazorg is voor ons ontzettend belangrijk. Zorg is persoonlijk en dat moet zo blijven. Dus willen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg in Nederland door met enige regelmaat in contact te staan met alle stakeholders. Zorgverleners, gemeentes, (zelfstandige) zorgprofessionals en andere stakeholders. 

Onze Missie

ATR Zorg stelt mensen in staat om een zelfstandig en betekenisvol te leven. Het is onze missie om te zorgen voor een prettige manier van leven op uw eigen manier. We zijn er voor mensen van allerlei leeftijden, achtergronden en culturen. 

Onze visie

Onze zorgverleners hebben oprechte aandacht voor bewoners, klanten en hulpvragers. Wij kennis ieders persoonlijke verhaal en levensovertuiging. Zo kunnen we onze zorg zoveel mogelijk daarop aansluiten. Dit doen wij in overleg met de klanten zelf, hun naasten en andere relevante zorgverleners. Wij hebben kennis van ons vak en zo komen we tot de beste keuzes in de zorg- en dienstverlening. 

 

Onze kernwaarden

Onze drie kernwaarden weerspiegelen onze passie voor de zorg. Onze kernwaardes zijn:

  1. Deskundig 
  2. Vriendelijk
  3. Vertrouwd 

 

Heb je ook een passie om mensen te helpen?